Gratis Toilet Zierikzee – Waar zijn de openbare toiletten?

Waar kan je gratis naar het toilet in Zierikzee? We kennen het probleem allemaal wel, als je bijvoorbeeld niet bij een restaurant in Zierikzee zit of als je een dagje Zierikzee bezoekt. Daarom in dit artikel een overzicht van de openbare toiletten die je gratis kan bezoeken.

openbaar toilet Zierikzee

4 Gratis Toiletten in Zierikzee

In Zierikzee heb je 4 terreinen om gratis te parkeren. Elke van deze parkeerplaatsen is uitgerust met een openbaar toilet die je kosteloos kan bezoeken. Welke is voor jou het meest in de buurt?

1. Openbaar toilet bij de Nieuwe Haven

Ben je in de buurt van het blauwe bolwerk en de nieuwe haven? Bijvoorbeeld op de plek waar je de vissersboten ziet liggen. Dan ben je nog geen 3 minuten verwijdert van een openbaar toilet? Deze bevindt zich namelijk bij P4 en is geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur. Dit is de link naar de locatie op Google Maps.

2. Gratis toilet in Zierikzee bij de stadspoorten

Sta je net aan de andere kant van de nieuwe haven in de buurt van de twee stadspoorten? Net om de hoek is het toilet voor de booteigenaren. Deze is echter alleen open als de havenmeester er is. Dit is de locatie op Maps.

gratis toilet zierikzee

Loop anders even naar parkeerplaats Havenpoort. Dat is 2 minuten vanaf deze Zierikzee’se stadspoorten. Ook dit openbare toilet is elke dag van 08:00 uur tot 21:00 uur geopend. Bekijk de locatie op Google Maps.

3. WC bij de Dikke Toren

In de buurt van de kerktoren van Zierikzee zit parkeerplaats P3. Het is iets buiten het stad centrum, dus vanaf de Nieuwe kerk al snel 5 minuten lopen. Hier tref je ook een gratis toilet dat is geopend van 08:00 uur tot 21:00 uur. Dit is de locatie op Google Maps.

4. Bij P2 parkeerterrein

Dit parkeerterrein is het verst gelegen van alle bezienswaardigheden van Zierikzee. Toch handig om te weten dat hier ook een openbaar toilet is. Zeker als je er geparkeerd hebt. Dit is de locatie op Maps.

Bonus: toilet in het centrum

Helaas is er naast de restaurants geen gratis toilet in het centrum van Zierikzee. Een eventuele optie is de Hema, waar je € 0,50 betaald (locatie op maps). Vanaf deze plek is het ongeveer 5 minuten lopen naar optie 2, 1 of 3 die hierboven zijn genoemd.

Gerelateerde verhalen

Opmerkingen