Restaurant in Dreischor Centrum en Daarbuiten

Het dorpje Dreischor is erg leuk om te bezoeken. De ring weerspiegelt de rijke erfenis van Dreischor, ooit een bloeiende handelsplaats in de middeleeuwen. Het is een plek waar verleden en heden samenkomen. Bij verschillende restaurants is het ook mogelijk om even te eten. We zetten ze voor je op een rij.

Ring dreischor

Restaurant Koffie-Kaffee de Boekhouder in het centrum van Dreischor

In het midden van één van de leukste dorpjes van Schouwen-Duiveland bevindt zich Koffie-Kaffee De Boekhouder. Hier is meer te verkrijgen dan verse koffie en vers gebakken taart of chocolade. Je kan hier ook terecht voor een dinerkaart met onder andere spagetti, broodjes en pannekoeken. Verder staan ze lokaal bekend om hun zelfgemaakte chocolade. Dus ben je in Dreischor? Vergeet niet om hen een bezoekje te brengen. Je hebt er direct uitzicht op de prachtige kerk midden in de ring van het centrum. Locatie op Google Maps.

Boekhouderij Dreischor

Museumcafe van Goemanszorg

Een ander bekend restaurant in Dreischor is het museumcafe van het landbouw museum van Schouwen-Duiveland. Dit is ideaal te combineren met een bezoek aan het museum waarin je de geschiedenis van het eiland ontdekt. Er worden zoveel mogelijk Zeeuwse producten gebruikt bij de bereiding. Lees meer op hun website.

lunch boekhouderij

Proeflokaal van een echte wijnhoeve

Bij Wijnhoeve De Kleine Schorre vind je niet alleen echt Zeeuwse wijn, maar kan je ook heerlijk uit eten. Het restaurant heeft een dagelijks wisselende kaart en gaat met de seizoenen mee. Zeker in de zomer is het genieten op het terras net buiten Dreischor. Je hebt dan direct mooi zicht op de wijngaard. Dit restaurant is ook ideaal in combinatie met een wandeling door de natuur of een rondleiding door de wijnkelder. Dit is de locatie op Google Maps.

wijnhoeve de kleine schorre dreischor

Gerelateerde verhalen

Opmerkingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in