Onze Ervaring bij Theetuin De Stokroos

Op het platteland in de buurt van Nieuwerkerk tref je Theetuin De Stokroos op een boerenerf. Wat een leuke ervaring was het om dit te bezoeken! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we ondergedompeld in een oase van rust en genot. Lees verder om te ontdekken waarom je hier zelf eens naartoe moet gaan.

Ingang theetuin de stokroos

Relax en gastvrij

Bij aankomst konden we zelf een plekje uitkiezen. Het leuke is dat geen tafeltje of hoekje hetzelfde is. We genieten van een vers kopje koffie of één van de meer dan 50 verschillende soorten thee, terwijl we het menu bekijken. Het was een uitdaging om te kiezen uit al de lekker opties, maar de keuze maakte deel uit van het plezier!

zeeland theetuin schouwen-duiveland
theetuin de stokroos soorten thee

Smakelijke verwennerij

De huisgemaakte lekkernijen waren een waar genot voor de smaakpapillen. Van de sappige huisgemaakte appeltaart tot de seizoentaart vol met smaakexplosies, elke hap was een feest. Het is echt verrassend hoeveel soorten eten en drinken ze bieden. Als diner kozen we pannekoeken. Het leuke is dat je zelf kan aangeven wat je er allemaal op wilt.

theetuin inspiratie

Bij minder weer biedt een knusse ruimte met een houtkachel een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer. Wij zijn er aan het einde van de zomer, dus kunnen nog lekker buiten zitten. Te midden van de natuur van de Schouwen Duivelandse polder biedt Theetuin De Stokroos de perfecte plek om heerlijk te ontspannen.

pannekoek eten nieuwerkerk
de stokroos boederij nieuwerkerk

Theetuin de Stokroos is ook een boeren camping in Nieuwerkerk

Wist je dat je bij Theetuin de Stokroos ook kan camperen? Je kan er ook overnachten in een yurt, pipo wagen of grote stadsbus. Het is een rustige plek met dieren en natuur om je heen. Erg gezellig met kinderen! Je kan hier ook terecht voor bijvoorbeeld vergaderingen en familiefeestjes.

Dit is hun locatie op Google Maps voor de route.

Gerelateerde verhalen

Opmerkingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in