11 Beste Restaurants van Goes volgens Locals

- Advertisement -
- Advertisement -

Bekijk hieronder de lijst van leukste eetgelegenheden in Goes

Als je een bezoekje plant aan Goes, de pittoreske stad in Zeeland, wil je natuurlijk weten waar je het beste kunt eten. Gelukkig zijn de locals hier experts in! We hebben een lijst samengesteld van de 11 beste restaurants in Goes volgens de mensen die het het beste weten.

Of je nu zin hebt in een biefstuk, sushi of tapas, deze gids heeft voor elk wat wils. Dus laten we erin duiken en ontdekken waar je de beste gastronomische ervaringen in Goes kunt vinden.

1. Slot Ostende

Slot Ostende is gevestigd in een historisch pand in het hart van Goes. Het slot biedt een unieke eetervaring in een prachtig gerestaureerd gebouw. Pro tip: Vraag naar een tafeltje bij het raam voor het beste uitzicht! Je kunt er genieten van een menu vol heerlijke gerechten gemaakt van lokale ingrediënten. Denk aan heerlijk malse lamskoteletten en verse vis. Lees meer op de officiële website of bekijk de route.

32 Goes

Bij 32 Goes bevinden gasten zich in een hippe en modern ingerichte omgeving. Dit restaurant is perfect voor een gezellige avond uit. Pro tip: Reserveren is een must, want dit restaurant is populair onder de locals. Geniet van verfijnde Franse gerechten bereid met seizoensgebonden producten. Het is een plek waar kwaliteit en smaak samenkomen. Lees meer op hun website of bekijk de route.

3. Koi Asian Food

Koi Asian Food is een oase voor liefhebbers van de Aziatische keuken. Het interieur is stijlvol en modern met een rustige sfeer. Pro tip: Probeer hier de sushi platters voor een uitgebreide kennismaking met het menu. Het menu biedt een geweldige mix van Japanse, Chinese en Thaise gerechten. Elke hap is een culinaire reis door Azië. Bekijk de website of de route.

4. Tapasbar Segundo

Tapasbar Segundo is een gezellig restaurant dat de warmte van Spanje naar Goes brengt. Ideaal voor een ontspannen avondje uit. Pro tip: Vraag naar de specialiteiten van de chef voor een unieke tapaservaring. Hier kun je genieten van authentieke Spaanse tapas zoals patatas bravas, gambas al ajillo en chorizo. Perfect om te delen! Bekijk hier de website of direct de route.

5. Restaurant Kale & de Bril

Dit innovatieve restaurant biedt een leuke, funky sfeer. Het is echt een hotspot om te genieten van uitgebreide gangen in Goes. Elke maand is er een nieuw, verrassend menu. Je vindt hier een modern menu met een fusion twist. Verwacht verrassingen en avontuurlijke smaakcombinaties. Bekijk de website of start direct de route.

6. De Brass Goes

De Brass is gevestigd in een prachtig historisch pand en biedt een chique en toch ontspannen eetervaring. Pro tip: Neem plaats op het terras bij mooi weer en geniet van het uitzicht op het oude stadscentrum. Het menu is zeer gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Bekijk de website of start direct de route.

7. Het Elfde Gebod

In een intiem en gezellig restaurant aan de rand van het centrum van Goes vind je Het Elfde Gebod, perfect voor een romantisch diner. Pro tip: Dit restaurant is erg populair, zorg ervoor dat je een paar dagen van tevoren reserveert. Het menu biedt een variatie aan internationale gerechten met een focus op seizoensgebonden ingrediënten. Bekijk de website of start direct de route.

8. Lunchcafé Brasserie De Bult

Deze gezellige brasserie is perfect voor een ontspannen lunch of een snelle hap tussendoor. Pro tip: Kom hier vroeg in de middag om de drukte te vermijden en een plekje op het terras te bemachtigen. Verwacht heerlijke broodjes, salades en huisgemaakte soepen. Ideaal voor een lichte maaltijd. De prijzen zijn zeer betaalbaar, perfect voor een lunch. Bekijk de website of direct de route.

9. Konya Sushi

Konya Sushi biedt een moderne en minimalistische sfeer die je welkom laat voelen zodra je binnenkomt. Pro tip: Bestel de “all you can eat” optie voor een uitgebreide proefervaring. Het menu biedt een breed scala aan sushi en sashimi samen met andere Japanse delicatessen. De “all you can eat” optie is zeer betaalbaar en perfect voor grote eters. Bekijk de website of direct de route.

10. Steakhouse de Lachende Koe

De Lachende Koe is een gezellig steakhouse dat een warme sfeer biedt en een perfecte plek is voor vleesliefhebbers. Pro tip: Bestel de T-bone steak voor een onvergetelijke vleeservaring. Hier vind je beste steaks van Goes. Alles wordt met zorg bereid en geserveerd met smakelijke bijgerechten. De prijzen zijn gemiddeld voor een steakhouse en de kwaliteit van het vlees maakt het zeker de moeite waard. Bekijk de website of direct de route.

11. Grieks Restaurant Rhodos

Rhodos brengt de smaken en de sfeer van Griekenland naar Goes met een authentiek en gezellig interieur. Pro tip: Probeer de mixed grill voor een goede kennismaking met de Griekse keuken. Het menu biedt traditioneel Griekse gerechten zoals gyros, souvlaki en moussaka. Het voelt alsof je even in Griekenland bent. De prijzen zijn redelijk en de porties zijn ruim, wat het een uitstekend restaurant in Goes maakt. Bekijk direct de route of de website.

En daar heb je het! Onze top 11 beste restaurants in Goes volgens de locals. Nu weet je precies waar je heen moet voor je volgende maaltijd in deze charmante stad. Eet smakelijk!

Gerelateerde verhalen